Vezi si “Deci despre ce e vorba in protestele cu Rosia Montana ?

3000 protestatari in Bucuresti. Peste 5000 in Cluj. Peste 15000 in toata tara, Ieri la miezul noptii site-ul antena 3 avea fix 0 stiri despre asta pe prima pagina.
Va mai amintiti protestele anti-Basescu de acum mai bine de un an ? Ce frumos relatau cu entuziasm de la fata locului, ba chiar montasera si un ecran mare acolo pentru ca revolutia sa fie televizata cum trebuie. Mai mai ai fi zis ca sunt de partea oamenilor.

Anul asta se fac cam 5 ani de cand am decuplat televizorul de la cablu, folosindu-l doar pe post de monitor. Lumea ma intreaba cu stupoare : Ce ? Dar cum naiba te informezi ? As putea sa ii intreb acelasi lucru.
Mi-au placut protestele de aseara. Mi-au placut pentru ca au fost pline de tineri, pentru ca au fost pasnice, pentru ca a venit mult mai multa lumea decat ma asteptam. De obicei regula pe facebook  e ca daca 1000 dau attend, 50 or sa vina. Mi-au placut discutiile pe care le auzeam pe acolo, erau informate si impartiale. Nu a fost o manifestatie manata de ura ca cele cu care sunt obisnuit ci a fost manata (macar in mare parte) de ratiune si bun-simt.

Revolutia nu va fi televizata.

Bucuresti-proteste-Rosia-Montana-Universitate-05

 

Bucuresti-proteste-Rosia-Montana-Universitate-38

 

Bucuresti-proteste-Rosia-Montana-Universitate-25

Bucuresti-proteste-Rosia-Montana-Universitate-16

Bucuresti-proteste-Rosia-Montana-Universitate-04  Bucuresti-proteste-Rosia-Montana-Universitate-02

 

Bucuresti-proteste-Rosia-Montana-Universitate-1 Bucuresti-proteste-Rosia-Montana-Universitate-01  Bucuresti-proteste-Rosia-Montana-Universitate-06 Bucuresti-proteste-Rosia-Montana-Universitate-07 Bucuresti-proteste-Rosia-Montana-Universitate-08 Bucuresti-proteste-Rosia-Montana-Universitate-09  Bucuresti-proteste-Rosia-Montana-Universitate-12 Bucuresti-proteste-Rosia-Montana-Universitate-13 Bucuresti-proteste-Rosia-Montana-Universitate-15  Bucuresti-proteste-Rosia-Montana-Universitate-17 Bucuresti-proteste-Rosia-Montana-Universitate-18 Bucuresti-proteste-Rosia-Montana-Universitate-28 Bucuresti-proteste-Rosia-Montana-Universitate-27 Bucuresti-proteste-Rosia-Montana-Universitate-26  Bucuresti-proteste-Rosia-Montana-Universitate-24 Bucuresti-proteste-Rosia-Montana-Universitate-23 Bucuresti-proteste-Rosia-Montana-Universitate-22 Bucuresti-proteste-Rosia-Montana-Universitate-21 Bucuresti-proteste-Rosia-Montana-Universitate-20 Bucuresti-proteste-Rosia-Montana-Universitate-29 Bucuresti-proteste-Rosia-Montana-Universitate-30 Bucuresti-proteste-Rosia-Montana-Universitate-31 Bucuresti-proteste-Rosia-Montana-Universitate-32 Bucuresti-proteste-Rosia-Montana-Universitate-33 Bucuresti-proteste-Rosia-Montana-Universitate-34 Bucuresti-proteste-Rosia-Montana-Universitate-35 Bucuresti-proteste-Rosia-Montana-Universitate-36 Bucuresti-proteste-Rosia-Montana-Universitate-37